Vlasové trendy léta 2019: Podívejte se, jaká rebelie přichází na scénu!

Modelka Veronika Chmelířová vypadá v dredech skvěle.
Zdroj: Hair studio Honza Kořínek
Modelka Veronika Chmelířová vypadá v dredech skvěle.Veronika Chmelířová je na léto připravena.Vlasový mág Honza Kořínek vám poradí a pomůže s výběrem správného účesu.Sexy modelka Veronika Chmelířová.+ 19 fotek+ 20 fotek

Letos v létě si na své přijdou především rebelky, v módě totiž budou dredy. Pokud tedy i vy budete chtít být v létě za trendy kočku, pak budete muset experimentovat.

Petra Járková
Petra Járková 05. 06. 2019 10:00

Pokud jste se právě rozhodla, že vyzkoušíte dredy, máte letos v létě zelenou! Zdali ještě stále váháte a chcete tento trendy look zatím pouze vyzkoušet nebo být za hvězdu na letní party, vyzkoušejte pseudo dredy.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, vlasový mág Honza Kořínek vám splní jakékoliv přání a poradí nejen s účesy, ale i s péčí o svou novou extravagantní kštici.

„Volba dredů je dost odvážná, toho jsem si vědom, ale je to jeden z největších trendů, který nás letos čeká,“ prozrazuje oblíbený kadeřník Honza Kořínek.

Dredy byly hodně populární na přelomu let devadesátých a milénia. A jejich čas přichází znovu právě teď.

„Dříve byly dredy vnímány spíše jako vlasový styling pro lidi, kteří o sebe nedbají. A já jsem přesvědčen o tom, že to tak není. Dokazují to i naše fotky a účesy, které můžete vidět na krásné Veronice Chmelířové,“ vysvětluje Honza Kořínek.

Nutno ale podotknout, že dredy opravdu velmi promění, dodají lidem odvahu vypadat jinak, ale i se trochu jinak chovat.

PODÍVEJTE SE NA TY NEJVÍC TRENDY ÚČESY LETOŠNÍHO LÉTA:

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články