Hvězda Ulice Eliška Hanušová porodila: Takhle ukrývala rostoucí bříško před kamerou

Hvězda Ulice Eliška Hanušová porodila: Takhle ukrývala rostoucí bříško před kamerou
Zdroj: se souhlasem TV Nova

Eliška Hanušová, kterou vídáme v Ulici jako Báru, se stala maminkou a má hezkého chlapečka. A na co se teď čerstvá maminka těší ze všeho nejvíc?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 31. 03. 2021 12:00

Před pár dny přišel na svět náš chlapeček. Dělal chvíli drahoty, ale všechno dobře dopadlo. Jsme oba zdraví a jako rodina nesmírné šťastní!" prozradila Eliška Hanušová alias Bára.

Jak se natáčelo s bříškem?

Herci se mohou vžít do svých filmových nebo seriálových postav, jak jen je to nejvíc možné, ale přesto zůstávají také lidmi se svými vlastními osudy a životy. A tak je samozřejmé, že se mladé ženy vdávají a třeba také čekají miminko – jako například seriálová Bára, která nedávno absolvovala svůj poslední natáčecí den a odešla z Ulice na mateřskou dovolenou.

Bára, tedy vlastně herečka Eliška Hanušová je čerstvou maminkou nádherného chlapečka. V jednom z bonusových videí k seriálu nyní prozradila, jaké to bylo natáčet scény, kde čerstvě zamilovaná Bára teprve hledá cestu k Františkovi – a to všechno s rostoucím bříškem. „Paradoxně mi bylo ke konci těhotenství mnohem líp, i když jsem čekala, že to bude nejnáročnější. Začátky rozhodně byly mnohem horší,“ svěřila se se svými pocity v poslední den před mateřskou přestávkou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eliška Hanušová Bašusová (@el_izabeta)

Bára v polštářích

Zatímco Eliška Hanušová přivítala na svět prvního potomka, seriálová Bára na nic takového zatím ani nepomýšlí. A tak musel štáb Ulice improvizovat. V posledních měsících se Bára neobjevovala na obrazovce jinak než ve volných šatech nebo dlouhých vestách, které leccos skryjí. Často také postávala za gaučem nebo za barem, nápadně nenápadné bylo také „obsypání” Báry třeba polštáři, když bylo třeba aby se na chvíli posadila. Ale to už je úkol lidí kolem natáčení, aby si s takovou situací poradili, jak nejlépe to dokážou.

Dítě v Ulici

Eliška Hanušová říká, že skrývat bříško v tak vysokém stupni těhotenství už bylo poměrně náročné nejen pro štáb, ale i pro samotnou nastávající maminku. „Fyzicky i psychicky už to bylo pro všechny tady náročné,“ přiznala. A jak vnímá novou životní etapu? Eliška Hanušová má na příští dny a týdny v plánu vlastně jen jedno - mazlit se se synem.

I když ještě nějakou dobu budou dobíhat díly, které jsou již předtočené, je jasné, že se budeme muset se sympatickou Bárou na nějakou dobu rozloučit. Jak scenáristé Ulice její nepřítomnost v ději vysvětlí, je zatím tajemstvím. Můžeme ale věřit, že určitě nedovolí, aby se rozpadl slibně se rozvíjející vztah sympatické mladé dvojice. Bára a František si v Ulici už prošly svými – a ne příliš příjemnými – zkušenostmi, tak by nyní měli dostat šanci na spokojený život...

Zdroje informací: 

TV Nova

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Moderátorka Martina Hynková Vrbová nemohla sedm let otěhotnět: Hormony mě měnily k nepoznaní

Související články

Další články