Vdaná paní Anna Polívková zraje jak víno: Z šedé myšky přes experimenty s peroxidem až k přírodní eleganci

Vdaná paní Anna Polívková zraje jak víno: Z šedé myšky přes experimenty s peroxidem až k přírodní eleganci
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Anna Polívková se svým novomanželem, Italem Giuseppem.Herečka Anna Polívková prošla v průběhu let zajímavou proměnou.  Herečka Anna Polívková se v roce 2013 zúčastnila taneční soutěže StarDance.Herečka Anna Polívková v roce 2013 dokonce StarDance vyhrála. + 12 fotek+ 13 fotek

Herečka Anna Polívková (45) řekla začátkem září ano svému italskému příteli Giuseppemu a svatba proběhla - jak jinak, v Itálii na pláži. Na romantiku jako z pohádky si dcera Bolka Polívky (75) musela dlouho počkat, ale vyplatilo se. V průběhu let nás Anna překvapila peroxidovou blond barvou vlasů, když v roce 2013 vyhrála StarDance, teď ji můžeme vídat v přírodní a nebarvené barvě, o které také promluvila v rozhovoru pro magazín Lifee.cz. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 09. 09. 2024 13:33

Herečka Anna Polívková (45) jako by na dlouhou dobu splynula se svou postavou z filmu Účastníci zájezdu. Dlouho působila méně sebevědomým dojmem a jak sama přiznává, je spíše introvertní povahy. Mnoho diváků proto překvapila její dramatická proměna ve StarDance v roce 2013. Soutěž tenkrát vyhrála a překvapila také svou proměnou v temperamentní dračici s peroxidově blond účesem. Tohle období je také dávno pryč a dnes Anna nosí nebarvené mikádo ve své přirozené barvě, na které je náležitě pyšná.

Vdaná paní Anna Polívková prošla zajímavým vývojem

"Mám svoji přirozenou barvu takovou, kterou málokdo hrdě nosí, alespoň z té naší generace. Lidé tomu říkají pochcaná sláma, přitom je to zlato a když člověk vyjde na sluníčko, tak vlasy krásně září," pochvaluje si dnes Anna Polívková v našem rozhovoru. Ze svých přírodních blond vlasů je nadšená. Jsou také o poznání zdravější.

"Hrozně jsem si zničila vlasy natáčením a nějaké vlasy jsem ztratila také během pandemie covidu. Odbarvováním velmi trpěly, tak jsem se je rozhodla revitalizovat," vysvětluje hlavní důvody své proměny. "Rostou krásně, vrátily se a dělají mi velkou radost. Mám pár představení, ve kterých hážu hlavou a na té hlavě se mi pomalu nic nehýbalo. Teď už zase hrdě můžu," usmívá se spokojeně.

Dcera Bolka Polívky si na lásku počkala

Anna prožívá aktuálně novomanželské štěstí po boku fešného italského odborníka na pivo, Giuseppeho. Svoji lásku dlouho tajila a ruku v roce přišli společně teprve letos na karlovarský filmový festival. Anna dříve tvořila pár se svým tanečníkem ze StarDance, Michalem Kurtišem, se kterým taneční soutěž dokonce vyhrála. Herečka teď září štěstím a jak je vidno, vyplatilo se jí s první svatbou posečkat až po čtyřicítce.

Na fotografie herečky Anny Polívkové v proměnách času se můžete podívat v naší fotogalerii.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články