Žaneta (41): Na vášnivou noc s vojákem jsem se strašně těšila. V jeho kalhotách mě ale čekalo nemilé překvapení

Skutečné příběhy o sexu: Na vášnivou noc s vojákem jsem se strašně těšila. V jeho kalhotách mě ale čekalo nemilé překvapení
Zdroj: Freepik

Žaneta se rozvedla. Zahodila puritánský život a vrhla se do víru vášně. Než bude stará, chce si trochu užít. Většinou je její touha ukojena, ale posledně byla opravdu zklamaná.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 15. 09. 2024 19:00

Na dnešní schůzku se vážně těším. Před týdnem jsem byla na leteckém dnu a koketovala tam s urostlým vojákem Dušanem. Byl to vážně kus. Uniforma mu neskutečně sekla.

Toužila jsem po sexu s urostlým vojákem

Zalezla jsem si do koupelny a broukala si oblíbenou písničku. Tak dobrou náladu jsem dlouho měla. Umyla jsem si vlasy, pečlivě oholila celé tělo a ve vaně si představovala divoký sex s testosteronem nabušeným vojákem. Na sebe jsem si vzala krajkové prádlo a podvazky. Myslím, že jsem byla vzrušená už doma. Představivost pracovala a v hlavě mi běžel pořádně sprostý film.

V restauraci jsme si dali lahev vína, dvojsmyslně konverzovali a já se snažila o svůdné pohledy. Zabraly. Dušan mi dolil víno a zašeptal: "Neskutečně mě vzrušuješ, mám na tebe obrovskou chuť." Polilo mě horko a cítila jsem šimrání v podbřišku. První signální zabrala. Pohledy a velký výstřih, kombo, které zabere na každého muže.

Předehra byla opravdu vzrušující

Z restaurace jsme šli do hotelu. Ač to bylo pár stovek metrů, nemohli jsme to vydržet. Touha byla příliš velká. V postranní uličce jsem se líbali. Dušan měl šikovné ruce a při líbání mi masíroval záda. Měl pevný stisk a já se těšila na pokračování na pokoji. Jízda výtahem byla přesně jako ve filmu. Dušan mě nadzvedl, opřel o stěnu a vzrušoval mě rukou. "Sakra, to je fantastický," vzrušeně jsem zašeptala.

Na pokoji mě nažhaveným hlasem požádal: "Žanet, zatanči mi." Připadala jsem si krásná, a tak jsem se s houpavými pohyby v bocích začala svlékat. Otočila jsem se k Dušanovi zády a smyslně jsem si svlékla šaty. Potom šla dolů podprsenka. Jazykem jsem si olizovala rty a najednou slyším: "To je nádhera. Pojď, vzrušuj mě pusou, prosím."

V kalhotách mě čekalo nemilé překvapení

Sklonila jsem se nad Dušanem a sáhla mu do kalhot. Zaklonil hlavu a zadýchaně zašeptal: "Jo, pojď." Jenže já v kalhotách nic nenahmatala. Svlékla jsem mu i trenky. Jsem ráda za to, že bylo v místnosti přítmí. Nepřeháním, když řeknu, že Dušanova chlouba byla velká jako palec u ruky. Hlava mi to nebrala. Sakra. Velký chlap a má přirození jako prvňáček.

Orální sex radši popisovat nebudu, to byla fraška. Když jsme souložili, vůbec jsem to necítila. Dušan přirážel jako o život. Měnil zdatně polohy, já předstírala vzrušení a na konci i hlasitý orgasmus. Jedno se Dušanovi musí nechat, ruce měl šikovné. Bohužel to nestačilo dorovnat jeho extrém v intimních partiích. Ráno jsme se rozloučili. Dušan mi hned odpoledne napsal zprávu, kdy se znovu uvidíme. Sedím v obýváku a vymýšlím si výmluvu. Další schůzku už nezvládnu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články