Sedmnáctiletá Natálie Jirásková má našlápnuto k podobně hvězdné kariéře, jakou nejen na módních molech zažívá její máma. Dcera Ivy Kubelkové (44) a designéra Georga Jiraska (66) se nedávno se objevila mezi známými tvářemi, které návrhářka Beata Rajská oslovila pro svoji autorskou módní přehlídku. A rozhodně se neztratila! Jak se Natálie svěřila webu Lifee.cz, teprve budoucnost ovšem ukáže, zda v modelingu zakotví natrvalo.
„Právě u Beaty jsem šla ve čtrnácti letech svoji první módní přehlídku a naše spolupráce úspěšně pokračuje. Čím častěji na mole jsem, tím se cítím komfortněji ve společnosti ostatních modelek i celého týmu. Vždy je to milé a jsem za to moc ráda," pochvaluje si Natálie.
Dcera Ivy Kubelkové zatím vnímá modeling jako zábavu
Jak ovšem prozradila webu Lifee.cz, ne vždy se v zákulisí vše vydaří tak, jak se původně plánovalo. „Začali mi předělávat šaty krátce předtím, než jsem měla vyjít před diváky. Také naše závěrečné defilé mělo vypadat trochu jinak. Ale nikdo si toho nevšiml a dopadlo to dobře, takže žádná tragédie. Beata se také nezlobí," dodává skromně půvabná Natálie.
Nejen svým vzhledem, ale dokonce i hlasem nebo gesty připomíná Ivu Kubelkovou. Ta přišla Natálii podpořit na druhou večerní módní přehlídku společně s mladší dcerou Karolínou (13). „Mám máminu plnou podporu v čemkoli, co bych chtěla dělat. Nejen v modelingu. Zatím se trochu hledám a tohle je moje hobby. Baví mě to, takže uvidíme, jak to do budoucna dopadne," dodává Natálie, která se těší slušné popularitě také na sociálních sítích. Sleduje ji téměř 14 tisíc lidí.
Natálie Jirásková plánuje vlasy do pasu
A jak vlastně vypadá šatník Natálie Jiráskové? „Dominuje mu černá barva, kterou jsem si v poslední době velmi oblíbila. Dokud není léto, tak se na barvičky moc necítím. Hodně věcí mám od značky Karl Lagerfeld, která mě teď hodně baví," prozrazuje mladá modelka.
Od slavné mámy ji odlišuje snad jen blond barva vlasů. „Změnu barvy neplánuji, ale něco bych si s vlasy přeci jen udělala," prozradila Natálie. „Chci si je nechat pořádně narůst, alespoň do pasu. Samozřejmě přírodně, žádné naplétání nebo zhušťování," dodává závěrem.