Kruté osudy hollywoodských hvězd: Drew Barrymore musela čistit toalety, malou Brook Shields matka donutila fotit pro Playboy

Kruté osudy hollywoodských hvězd: Drew Barrymore musela čistit toalety, malou Brook Shields matka donutila fotit pro Playboy
Zdroj: Wikimedia Commons, John Mathew Smith & www.celebrity-photos.com from Laurel Maryland, USA, CC BY-SA 2.0
Brooke Shields její matka Teri donutila v pouhých deseti letech pózovat pro Playboy, a to zcela nahou. Komentáře pod akty zněly takto: mladá upírka a nevěstka, ostřílená sexuální veteránka, provokativní dětská žena, erotický a smyslný sexuální symbol, Lolita své doby.Herečka Lindsay Lohan si vždy rozuměla jen se svou matkou Dinou. Opíjely se a braly drogy. Navíc vymetaly jeden hollywoodský klub za druhým. Častěji se tak v médiích objevovaly fotky v podnapilém stavu než na červeném koberci. Později se rozkmotřily. Může za to třeba i to, že ji údajně v 10 letech Dian donutila podepsat manažerskou smlouvu s pěknými procenty z jejího zisku?Zpěvák kapely Beach Boys Brian Wilson musel čelit krutému a obscénnímu otci. Ten ho například nutil udělat velkou potřebu na noviny v kuchyni, a pak to uklidit. Jindy ho bil nebo přiměl zírat do prázdné oční jamky poté, co si z ní vyndal skleněné oko. Jednou tak Brianovi došla trpělivost a vykonal potřebu na talíř, který pak otci položil na stůl.Michael Jackson roky trpěl psychickým a fyzickým týráním ze strany otce Joea. Ten ho prý také nechal chemicky vykastrovat, aby si uchoval falzetový hlas. Toto tvrzení však nebylo doposud věrohodně potvrzeno. Sám král popu se jednou vyjádřil, že se mu z pomyšlení na otce dělá špatně.+ 3 fotky+ 4 fotky

Pokud rodiče sžírá chamtivost, když se z jejich dítěte stane celebrita, je to vždy špatně. Pak se můžeme dočíst o nucené emancipaci Macaulaye Culkina či drogové závislosti a pokusu o sebevraždu Drew Barrymore.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 06. 07. 2023 16:00

Matky Lindsay Lohan (37) a Drew Barrymore si život zpříjemnily penězi, které vydělaly jejích dcery. Brooke Shields (58) se zase v pouhých deseti letech musela nechat fotit pro Playboy. A co teprve frontman Beach Boys Brian Wilson (81). Ten musel před svým otcem provést vskutku odpornou věc.

Emancipace Macaulaye Culkina (42)

Hvězda filmu Sám doma žil ve velmi stísněných podmínkách (natáčení ve velikém domě si tak musel asi velmi užívat). Kromě rodičů sdílel domácnost ještě s dalšími sedmi sourozenci. Když se tak v desíti letech z něho přes noc stala hvězda světového formátu, začalo mu doma pěkné dusno. Největší vinu na tom měl jeho násilnický otec.

Příčinou byla žárlivost. Jeho syn uspěl ve všem, o co se jeho otec snažil. A to v pouhých deseti letech. Začal se tak kvůli tomu k němu chovat velmi hrubě. V roce 1994, kdy mu bylo 14 let, se rozhodl, že se nechá soudně emancipovat, jinými slovy zplnoletnit, aby se mohl odstěhovat a postavit se na vlastní nohy. Přesto se jeho rodičům ještě podařilo z jeho jmění urvat 15 procent. Jeho otec Kit totiž pracoval jako Macaulayův manažer. A že si přišel na pěkné provize. Za první film Sám doma si dětský herec vydělal osm milionů dolarů. Pokračování mu vyneslo více než 350 milionů dolarů. Od té doby se nic nezměnilo. Zavřel za sebou dveře a rodičům se, pokud možno, stále vyhýbá.

Neřesti Drew Barrymore

Drew Barrymore (48) si nehynoucí slávu zajistila v sedmi letech, a to filmem E. T. - Mimozemšťan. Její kariéru řídila v podstatě matka, otec byl nepoužitelný a násilný alkoholik. Aby své dceři zajistila kontakty, dotáhla ji o dva roky později do nechvalně proslulého Studia 54 v New Yorku, kde musela tančit se slavnými muži - a brát s nimi drogy.

Po dobu jednoho roku se malá Drew "bavila" pět nocí v týdnu. Party girl tak začala brzy fušovat do kokainu, který prokládala lahvemi alkoholu. Její matka jí ale dala vždy na "vybranou". Chce jít do školy a být šikanována, nebo se jít bavit do klubu, kde ji všichni znají. Odpověď byla již dopředu jasná.

Ve třinácti letech si nadějná herečka pokusila vzít život. Skončila tak v ústavní péči. Své dny častokrát trávila zavřená na samotce. V patnácti jí konečně došlo, kdo za její současný stav může. Požádala tak soud o zplnoletnění, aby mohla odejít od své nezdárné matky. Než však získala další role, musela se živit čištěním toalet. Po smrti otce v roce 2004 obnovila kontakt s matkou.

Na další šokující příběhy dětských hvězd se podívejte do naší galerie...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Hollywood

Allthatsinteresting.com: 9 Shocking Stories Of Hollywood Stage Parents Who Exploited Their Own Kids

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Cukrářská hvězda Besky o toxickém prvním manželství: Otřesná životní zkušenost probíhala i během MasterChefa

Související články

Další články