Nestárnoucí Pavlína Pořízková se celý život styděla za kolena: Vypadají jako tváře cherubínů, tvrdí

Nestárnoucí Pavlína Pořízková se celý život styděla za kolena: Vypadají jako tváře cherubínů, tvrdí
Zdroj: Herminapress
Supermodelka českého původu Pavlína Pořízková (na fotce s redaktorkou Lifee.cz Veronikou Novákovou) patřila a stále patří k nejkrásnějším ženám světa. Přesto měla celý život komplex ze svých nohou.Jak vidno z její poslední návštěvy Prahy, prakticky bez výjimky obléká šaty pod kolena, aby zakryla široká stehna, celulitidu a podivný tvar kolen, který podle svých slov má.Najít tak fotku modrooké krásky s odhalenýma nohama je vcelku kumšt. Přesto pár snímků mezi lidmi koluje. Například tento z filmu Její alibi (1989), kde si zahrála s Tomem Selleckem, představitelem detektiva Magnuma ze stejnojmenného seriálu.Co přesně proti svým nohám Pavlína Pořízková má? „Mám andělská kolena (když se mi pozorně podíváte na kolenní kloub, uvidíte tam tvář cherubína) a také stehna širší než boky, což zvláště v šortkách vypadá otřesně. Navíc nemám moc dlouhé nohy,“ napsala na Instagram.+ 5 fotek+ 6 fotek

I supermodelky mohou mít komplex ze svého vzhledu. Živoucím důkazem tohoto tvrzení je Pavlína Pořízková (58), již magazín Harper's Bazaar zařadil roku 1992 mezi 10 nejkrásnějších žen světa. Manekýna českého původu celý život nenáviděla své nohy a smířit se s jejich vzhledem dokázala až ve velmi zralém věku.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 06. 2023 08:20

"Celou modelingovou kariéru jsem se styděla za své nohy. Protože mi stále někdo připomínal, že nejsou dokonalé," šokovala na Instagramu dvojnásobná máma, jež se předloni objevila na titulní stránce české mutace magazínu Vogue prakticky jen v rouše Evině.

Zvlášť v šortkách vypadám otřesně, tvrdí Pořízková

Zatímco s nahotou Pavlína problém nemá, určité věci pro ni během kariéry byly tabu. "Mám andělská kolena (když se mi pozorně podíváte na kolenní kloub, uvidíte tam tvář cherubína) a také stehna širší než boky, což zvláště v šortkách vypadá otřesně. Navíc nemám moc dlouhé nohy. To vždycky znamenalo jediné - neobsazujte Pavlínu do reklam na punčocháče," okomentovala svůj vzhled rodačka z Prostějova.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Trvalo jí 56 let, než se přijala taková, jaká je

Faktem je, že fotek Pavlíny Pořízkové v minisukni či kraťasech naleznete poskrovnu. Až nyní, ve svých téměř šedesáti letech, přestává své nedostatky řešit. I když to vzhledem k poznámkám lidí z branže a srovnávání s ostatními modelkami není jednoduché. "Trvalo mi to dlouhých 56 let, než jsem začala svoje nohy brát takové, jaké jsou. Nemůžu říct, že bych je milovala, ale prostě je akceptuji a jsem šťastná, že fungují, jak mají," vyznala se brunetka, která se potýká také s další noční můrou spousty žen, celulitidou.

"Vždycky jsem ji měla, a čím jsem starší, tím horší to je. I když se snažím milovat sama sebou takovou, jaká jsem, nikdy jsem nedošla k tomu, že bych nosila krátké sukně nebo šortky," cituje Pořízkovou Daily Mail.

Jak na tom nohy Pavlíny Pořízkové jsou, se můžete přesvědčit sami v naší fotogalerii.

Zdroje informací:

Instagram.com

Dailymail.co.uk

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články