Romantika z kolonády: Elegantní Jitka Boho se sladila s kočárkem, Ornella Koktová randila po 11 letech s manželem

Romantika z kolonády: Elegantní Jitka Boho se sladila s kočárkem, Ornella Koktová randila po 11 letech s manželem
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka a vítězka soutěže Česká Miss 2010 Jitka Boho přijela do Karlových Varů s druhorozeným synem Tadeášem a partnerem Tomášem Hřebíkem.Jitka Boho oblékla na kolonádu vzorovaný overal.Kolonádu brázdila také Ornella Koktová s manželem Pepou. Právě zde před lety bujela jejich láska, ze které vzešel syn Quentin.Herečka Jitka Čvančarová se na kolonádě objevila v doprovodu manžela Petra Čadka.+ 6 fotek+ 7 fotek

Filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu a my si posvítili na nejlepší outfity, ve kterých se celebrity objevují na kolonádě. Modelka Jitka Boho s kočárkem zazářila v zeleno-bílém overalu a muzikant Jordan Haj si na vycházku s Emmou Smetanou nezapomněl vzít růžovou kabelku. Jak odění vyrazili na karlovarské rande po jedenácti letech manželé Ornella a Josef Koktovi?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 07. 2023 06:30

Letní počasí na rozpálené kolonádě si žádá outfit, který nebrání v pohybu, je prodyšný, ale splňuje také přísná kritéria módní policie, která v Karlových Varech číhá na každém rohu. Jordan Haj například doprovází partnerku Emmu Smetanu s růžovou kabelkou, manželka Jiřího Bartošky Andrea zase vítá festivalové hosty v jednoduchých šatech a nezbytných teniskách. Kdo další na kolonádě zazářil?

Jitka Boho (31) ve vzorovaném overalu

Modelka a zpěvačka Jitka Boho se do Karlových Varů vypravila s přítelem a otcem svého druhorozeného syna Tadeáše Tomášem Hřebíkem. Vítězka soutěže Česká Miss 2010 letos oblékla na promenádu zeleno-bílý vzorovaný overal, který doplnila černou koženou crossbody kabelkou se širokým látkovým popruhem. Chybět nesměly otevřené střevíčky na mírném podpatku, aby si Jitka přidala pár potřebných centimetrů.

Ornella Koktová (30) na rande s manželem

Influencerka a podnikatelka Ornella Koktová nezastírá, že právě ve Varech se před jedenácti lety začal psát příběh její lásky k postaršímu podnikateli Josefu Koktovi (66). Letos obnovili tradici a do lázeňského města vyrazili ruku v ruce - bez všech tří dětí. "Ano, Ornella mi říkala, že po jedenácti letech přijeli do Karlových Varů, kde jejich vztah de facto prasknul," říká v podcastu Outsider a Insider redaktorka Extra.cz Karolína Trávníčková.

Ornella, bývalá modelka, je pyšná na dlouhé nohy, které ráda ukazuje. Josef oblékl na lázeňskou kolonádu volnočasové žabky, šortky a bílou košili. Tou ani pánové v parném létě nic nezkazí, a navíc budou v doprovodu krásných partnerek za frajery.

Kateřina Průšová (39) je inspirací holkám z města

Modelka Kateřina Průšová se po dlouhé době objevila ve společnosti a není divu, že jí učarovaly právě Karlovy Vary. Kde jinde prodat svůj šarm, noblesu a přirozenou eleganci? Kateřina oblékla na procházku outfit, který ocení i dámy během horkého dne v kanceláři - lehké bílé bavlněné kalhoty, bílý top, světlé sáčko a doplněk v podobě dražší kožené kabelky. K obutí na běžné denní pochůzky se pochopitelně hodí tenisky.

Jak to jednotlivým známým tvářím na kolonádě slušelo, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články