Krůtí prsa, mozzarella, bazalkové pesto, rajčata a baby špenát. Z toho nemůže vniknout nic špatného. Vyzkoušejte proto bio italskou krůtí kapsu.
Její příprava vám zabere 45 minut a je snadná. Výsledný pokrm si pak skvěle rozumí například s pyré z bio brambor.
Bio italská krůtí kapsa
Budete potřebovat: 600 g krůtích prsních řízků NP Bio, sůl, pepř, 100 g bazalkového pesta NP Bio, 200 g mozzarelly NP Bio, 90 g bio nakládaných sušených rajčat Tapas Albert Excellent, 150 g baby špenátu NP Bio, 1 lžíci olivového oleje NP Bio
Příprava: Rozložte na pracovní plochu 600 g krůtích prsních řízků. Maso osolte, opepřete a potřete 50 g bazalkového pesta.
Okapaných 200 g mozzarelly nakrájejte na plátky a rozložte na polovinu masa. Přidejte okapaných 90 g sušených rajčat a rozdělte do porcí masa 150 g listů baby špenátu. V případě potřeby můžete sepnout párátkem.
Maso svrchu ještě potřete zbylými 50 g bazalkového pesta, vložte do pekáčku vymazaného lžící olivového oleje a pečte v troubě na 200 °C po dobu 20 minut. Po uplynutí doby pečení rovnou podávejte.
Zdroj receptu: Albert