Horoskop na masopust: Býci se těší na jídlo, Blíženci roztančí průvod, Kozorozi připraví hostinu pro svou rodinu

Masopustní horoskop 2024: Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu
Zdroj: Pixabay

Masopust je především období zábavy a jídla. Pár slov k němu ale mohou říct i hvězdy. Pojďte se s námi podívat na to, co v období masopustu čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 01. 2024 18:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují masopust, hlavě průvody a různé akce spojené s maskami, pestrou výzdobou a tancem. Každý rok jich absolvují několik a nabíjí je to energií. Letos se navíc může stát, že budou středem pozornosti díky svému nápaditému kostýmu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud si lidé narození ve znamení Býka dávají novoroční předsevzetí o hubnutí, obvykle s tím začnou až po masopustu. Toto období totiž mají rádi hlavně kvůli jídlu. Nevynechají snad žádnou příležitost, kdy lze pojíst masopustní speciality, ať už jde o guláš, tlačenku nebo huspeninu...

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Masopustní veselí bude pro Blížence perfektním způsobem, jak se bavit a setkat s novými lidmi. Díky své komunikativní a zábavné povaze se snadno zapojí do společnosti, roztančí masopustní průvod a báječně si to užijí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Raky je masopust o spojení s rodinou. Možná vám trochu chybí, že už neděláte klasické zabijačky, kdy se sešli všichni a bylo vám fajn. Ale to neznamená, že nepořádáte masopustní obědy se svými blízkými. Tak si to užijte a dobrou chuť!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Je známý fakt, že Lvi milují show. A o čem jiném jsou masopustní průvody? Správně. Hvězdy říkají, že lidé narození v tomto znamení, se celý rok těší, až budou moci vytáhnout ze skříně svůj kostým a obrážet masopustní průvody.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro Panny je masopust čas na zábavu a odpočinek od každodenních povinností a starostí. Hezký průvod, hudba a cosi dobrého k tomu, to je zkrátka něco, co je pohladí po duši...

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Masopust je pro Váhy příležitost užít si krásu a harmonii. A to bez toho, aby je v jejich kostýmu někdo poznal. Protože, co si budeme říkat, Váhy jsou tak trochu nesmělé v každém věku.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři milují tajemství. Rádi chodí na plesy, kde je vstup pouze v maskách. A masopust jim nabízí něco podobného, špetku tajemství a dobré zábavy...

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Masopust na české vesnici už pro Střelce nemá to kouzlo, které v něm viděli kdysi. Nemyslí to nijak špatně, ale rádi se podívají i na něco jiného. Tak co, milí Střelci, kam si zajedete na masopustní průvody letos? Součástí masopustu jsou totiž i karnevaly, které probíhají v Itálii nebo Brazílii.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pro Kozorohy je masopust o tradicích a rodině. Milují, když mohou doma uspořádat menší masopustní hostinu. Mají to dokonale naplánované a domluvené se svým řezníkem už dlouho dopředu. Pak servírují masopustní speciality a s láskou se dívají, jak chutnají jejich blízkým.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Masopust vzbuzuje ve Vodnářích spoustu nekonvenčních a originálních nápadů. Co třeba zorganizovat malý masopustní průvod se sousedy? Nebo vyrábění kostýmů s dětmi a jejich kamarády?

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Traduje se, že Ryby jsou výjimkou. Masopust jim prý nic neříká a všechna ta nezdravá jídla a průvody jsou pro ně vzduch. Opravdu je tomu tak? Hvězdy si myslí, že jakmile se Ryby jednou octnou ve víru masopustního veselí, nechají se jím pohltit…

Další horoskopy ➔

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články