Kdo by nemiloval pizzu. Kruhový plát těsta nejčastěji potřený omáčkou z rajčat, obložený podle chuti a dokřupava upečený v kamenné peci. Pokrm původem pocházející z Itálie se stal populárním po celém světě. A právě na jeho oblíbenosti staví nový revoluční typ restaurace, kde si v bezobslužném provozu na kiosku můžete sestavit pizzu podle vlastní chuti, která bude připravena nejpozději do 360 vteřin.
Zcela nové pojetí pizzerie přináší 360pizza, za jejímž vznikem stojí Petr Cichoň, zakladatel značky Bageterie Boulevard a majitel společnosti Crocodille. Koncept netradiční restaurace se vydal cestou posledních trendů a technologických novinek, kdy k objednání vybraného jídla není třeba vůbec komunikovat s obsluhou. Celou objednávku v restauraci totiž jednoduše provedete pomocí samoobslužných kiosků.
První kamenná restaurace tohoto typu byla otevřena na dejvickém „Kulaťáku“ v Praze. Vytvořit si zde můžete svoji vlastní pizzu, nebo si vybrat z nabídky tradiční neapolské pizzy sestavené italským pizzařem Alessandrem, který své zkušenosti získal u známých evropských šéfkuchařů. Objednávku na kiosku lze pak zaplatit kartou nebo elektronickou stravenkou. Pohodlně můžete ale objednávat také z vašeho počítače nebo z mobilu, webová stránka je plně kompatibilní s mobilními zařízeními. Variantou je také možnost objednání online s doručením do 30 minut.
Pizzerie 360pizza si zakládá na kvalitních lokálních surovinách, všechny ingredience na pizzu jsou tak pečlivě vybírány a pocházejí z regionů Apeninského poloostrova. Kromě pizzy tady najdete i nabídku starověké římské pinsy, italské dezerty, polévky, saláty, snídaňovou nabídku a také italské pivo Morretti, víno nebo kávu.