Justýna (26): Přítelova ex se nás neustále snažila rozeštvat. Když to nepomohlo, uchýlila se k tvrdé podpásovce

Příběhy o lásce: Přítelova ex se nás neustále snažila rozeštvat. Když to nepomohlo, uchýlila se k tvrdé podpásovce
Zdroj: Freepik

Justýna prožívá bezproblémový vztah s přítelem. Ovšem bývalá partnerka Dana neustále kontaktuje, přičemž nerespektuje, že má novou přítelkyni. Když ve svém záměru rozeštvat nový pár neuspěla, zašla ještě dál. Justýnu potají vyfotila.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 31. 05. 2024 17:00

Už delší dobu mám problém s bývalou partnerkou mého současného přítele Dana, se kterým jsme čtyři roky a žijeme spolu v pronajatém bytě.

Přítelovu ex jsem nikdy neviděla

Nemáme děti, a tak hodně cestujeme a své zážitky sdílíme na sociálních sítích. Oba jsme zapálení sportovci, každý víkend buď jezdíme na kole, v zimě lyžujeme nebo navštěvujeme krytý bazén. Zkrátka jsme rádi v pohybu, aktivní a snažíme se užít si každý den.

Tyto aktivity přítel provozoval i se svou bývalou partnerkou. Pohybujeme se v širší skupině přátel a známých, kam kdysi patřila i Danova bývalá partnerka. V současné době se expřítelkyně přestěhovala do jiného města, vzdáleného asi 300 km, takže jsem ji nikdy neviděla osobně.

Přítelova ex soustavně překračuje hranice kamarádství

Bývalá partnerka pořád Danovi píše k narozeninám, k svátku, na Vánoce a občas jen tak. Na tom nevidím nic špatného, pokud by to byly zprávy nebo e-maily formální či na kamarádské úrovni. Jenže ona ho v nich oslovuje "lásko" nebo "kocourku" a při loučení mu posílá pusu. S přítelem máme moc hezký vztah založený na důvěře a víme, co od života v budoucnu chceme. Máme v plánu si ještě pár let užívat a pak založit rodinu.

Takže nemám pochybnosti o partnerově věrnosti. Dokonce to byl on, kdo mi ukázal ty zprávy a e-maily s žádostí o názor. Zdálo se mu, že jeho bývalka překračuje hranici, kterou on v sobě má nastavenou pro obyčejné kamarádství. Přítel jí na zprávy vždy zdvořile odpoví, v textu zmíní mě, nějaké naše plány do budoucna a kamarádsky se rozloučí.

Přítelova bývalka mě tajně vyfotila na diskotéce

Nedávno se ale stala divná věc. Bývalá partnerka zaslala příteli mou fotku, jak se bavím na diskotéce s cizím mužem. Máme hlavy u sebe. Ano, byla jsem to já. Vyrazila jsem s kolegyněmi z práce na diskotéku a přišli i kolegové z jiného oddělení.

Naprosto nevinně jsme se bavili, chvíli i tančili, a když jsme seděli u stolků a chtěli si povídat, museli jsme občas dát hlavy k sobě, abychom se přes hlučnou hudbu slyšeli. Přítel mě na diskotéce vyzvedl, aby mě odvezl domů. Dokonce se chvíli zdržel, se všemi spolupracovníky jsem ho seznámila.

Takže fotka mezi námi nevyprovokovala žádné negativní emoce. Jen nás šokovalo, čeho je bývalá partnerka schopná. Přítel to zhodnotil naprosto přesně: „Ale těmito zoufalými činy moje ex ukazuje, že ona je ta nešťastná a nespokojená.“ Jsem ráda, že jsme s partnerem natolik vyspělí lidé, že spolu dokážeme komunikovat i o takto delikátních záležitostech.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články