Kluk v akci Ondřej Slanina slaví 40: Během oslavy kulatin se znovu oženil a doma si vychovává svého nástupce

Kluk v akci Ondřej Slanina slaví 40: Během oslavy kulatin se znovu oženil a doma si vychovává svého nástupce
Zdroj: Se souhlasem České televize/Martin Froyda/koláž Lifee
Ondřej Slanina se proslavil v pořadu Kluci v akci. Ondřej Slanina se na televizní obrazovce poprvé objevil v roce 2005.Ondřej Slanina se dnes realizuje v zámecké restauraci Chateau St. Havel.Ondřej Slanina z pořadu Kluci v akci si potrpí na lokální bio suroviny.+ 10 fotek+ 11 fotek

Kuchař Ondřej Slanina oslaví 16. srpna 40. narozeniny. Od dob, kdy začínal vařit na televizní obrazovce po boku Filipa Sajlera (45) v pořadu Kluci v akci letos uběhlo devatenáct let, Ondřejovi přibylo jen několik málo vrásek na čele a zůstává jeho široký úsměv. Dnes provozuje luxusní restauraci na pražském zámečku, kde se také během oslavy svých kulatin podruhé šťastně oženil. Má být na co hrdý - jeho pětiletý syn Honzík začal po vzoru táty vařit. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 08. 2024 17:00

Kuchař Ondřej Slanina (40) je "klukem v akci" dobrých devatenáct let trvání pořadu, který vysílá Česká televize a soudě podle ohlasů diváků jím ještě dlouho bude. Ondřej se za ty roky téměř nezměnil, turbulencemi prošel spíše jeho osobní život. Oženil se, aby se mohl rozvést a nyní, v průběhu oslavy svých 40. narozenin, znovu oženit - jeho vyvolenou je tanečnice Veronika Saic (34), která v taneční soutěži StarDance paradoxně tancovala s jeho kolegou, Filipem Sailerem. Společně vychovávají tři chlapce, přičemž syna Honzíka (5) má Ondřej z předchozího manželství.

Kluk v akci si doma pěstuje nástupce

Pětiletý syn Honzík má podle Slaniny velký potenciál stát se profesionálním kuchařem po vzoru táty. Já jsem začal vařit až v šesti letech. Honzík se do toho hrne už teď. Ke všemu čichá, kouká do hrnců a všechno ochutnává. Před Vánoci jsme spolu vařili rybí polévku. Byl úplně nadšený, na videu pak popisoval co jsme do ní všechno dávali,“ pochlubil se Slanina v rozhovoru s Terezou Kostkovou už před třemi lety, zároveň dodal, že pokud se někdo stane kuchařem, bude to právě jeho Honzík.

Ondřej Slanina dnes vaří na pražském zámečku

Delikátní recepty Ondřeje Slaniny jsou dostupné na internetu, ochutnat je ale můžete přímo v místě jeho aktuálního působiště - pokud si ovšem trochu připlatíte. Slanina je totiž spolumajitel a executive chef luxusní restaurace na zámečku Chateau St. Havel, která si zakládá na původních recepturách české a evropské kuchyně, a je obohacena také o poznatky moderní gastronomie. Velký důraz klade Slanina na výběr surovin - snaží se o lokální produkci a důraz dává na bio kvalitu.

Podle aktuálního dostupného jídelního lístku vyjdou předkrmy na 395 korun, polévky na 175 korun a hlavní jídla oscilují mezi 375 a 795 korunami. Zámeček, který se nachází na Praze 4, Slaninu natolik uhranul, že se zde v průběhu oslavy svých 40. narozenin podruhé oženil.

Jak šel čas s šéfkuchařem Ondřejem Slaninou, kterého proslavil pořad Kluci v akci, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Karel Voříšek je s partnerem Vladimírem Řepkou přes 20 let: Byl jsem jím tak okouzlen, že jsem ho málem přejel na přechodu

Karel Voříšek je s partnerem Vladimírem Řepkou přes 20 let: Byl jsem jím tak okouzlen, že jsem ho málem přejel na přechodu

Související články

Další články