Lucie (28): Jsem prý moc obyčejná pro svého fešného přítele. Umělotinu ze sebe ale dělat nebudu

nechápe
Zdroj: Freepik

Lucie je normální žena, přirozeně hezká. Za manžela má ovšem krasavce a ostatní ženy jí opakovaně řekly, že on je jiná liga než ona.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 12. 09. 2024 17:00

Vždy jsem byla se sebou spokojená. Zájem mužů mě těšil a nabídek na vztah i sex bylo víc než dost. O tom, že jsem si uměla užívat, svědčí i fakt, že vážný vztah jsem navázala až po dokončení vysoké školy.

Svého partnera jsem potkala až v Nepálu

Předtím jsem cestovala, měla hodně kamarádů a kamarádek, byla jsem průsečíkem několika partiček lidí a můj život byla jedna velká jízda. Usměvavá holka, co život nebrala příliš vážně. Uměla jsem si vzít na záda batoh a být holkou do nepohody. Moje druhé já zase milovalo podpatky a krátké sukně. Zkrátka jsem byla takový chameleon, který se přizpůsobil situaci. Dokázala jsem se týden toulat po horách a nekoupat se, ale v civilizaci jsem byla ráda upravená, voňavá a přitažlivá.

Odjela jsem tenkrát s partou lidí do Nepálu. Chtěli jsem na amatérské úrovni chodit po horách. Padli jsme si do oka s usměvavým klukem, oba vtipálci. A tím, kde jsem se seznámili, jsme hned věděli, že jsme stejná krevní skupina. Jmenoval se Dan. Byl vysoký, měl krásné oči a na těle samý sval. Skromný kluk, který si nebyl vědom své výjimečné krásy. Dan byl o rok mladší než já a ještě studoval. Pohyboval se hlavně v mužských kolektivech jak ve škole, tak ve volném čase.

Můj partner měl obdiv všech žen a já to vnímala

Vše nabralo rychlý spád. Začali jsem spolu chodit. Dan dokončil školu a pracoval v nadnárodní firmě. Do zaměstnání chodil v obleku a až ten zdůraznil jeho mužnost a krásu. Ženy se na něj lepily a nadbíhaly mu. Všechny jeho kolegyně o sebe nepřiměřeně pečovaly, a i když byly mladé, už měly pár aplikací botoxu, zvětšené rty a napletené vlasy. Všechny si byly neskutečně podobné. Krásky se silným make-upem a tlustými očními linkami.

Když jsem Dana představila svým kamarádkám, byly z něj vedle. V dobrém mi potom řekly, že mám štěstí, že se do mě zamiloval tak nádherný muž. Zasmála jsem se tomu. Po pár týdnech mě Dan vzal do zaměstnání. Oblékla jsem si upnuté šaty, vlasy svázala do vysokého copu a výrazně se namalovala. Ale když jsem viděla pohledy umělých krásek, bylo mi jasné, co si myslí. Oči říkaly, proč tak krásný chlap, který může mít každou ženu, je se mnou. Hezkou, ale obyčejnou holkou. Dan viděl mé rozpaky, ale nic neřekl.

Můj chlap je nejen krásný, ale i empatický

Cítila jsem se hrozně. Začala jsem chodit do fitka a držet dietu, ač jsem to nepotřebovala. Zašla jsem na manikúru a vrátila se s rudými umělými nehty. O víkendu jsme vyrazili do Krkonoš na túru. Když jsme vylezli na kopec, sedli jsme si do trávy. Dan si mě k sobě přitáhl, seděla jsem před ním a opírala se mu o hruď. Hladil mě ve vlasech a zašeptal mi do ucha, ať si ty nehty nechám odstranit. Že mě miluje rozcuchanou ve sportovním oblečení a nenamalovanou. Řekl mi, že vnímá pohledy spolupracovnic, ale že se mu nelíbí.

Ano, objektivně jsou prý krásné. Ale on dává přednost přirozené kráse. Odpuzuje ho, co jsou schopné se sebou udělat. Řekl mi, že nikdo na světě nemá tak dokonalou kombinaci vzhledu a povahy jako já. A byl by neskutečně šťastný, kdybych se stala jeho ženou. Souhlasila jsem, přitulila se k němu a po tváři mi tekly slzy. Nikoliv však smutku, ale štěstí. Jen jsem zašeptala: "Miluju tě."

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články