Móda z premiéry filmu Janžurka: Remundová zvolila nelichotivý batikovaný vzor, Kubišová rozbila černočerný outfit červeným doplňkem

Móda z premiéry filmu Janžurka: Sabina Remundová zvolila nelichotivý batikovaný vzor, Marta Kubišová rozbila černočerný outfit červeným doplňkem
Zdroj: Pavel Dvořák/Extra/koláž Lifee
Herečka Iva Janžurová přišla do kina ve splývavém světle šedém kabátu, který ladil s šedivými lodičkami na nízkém podpatku.Iva Janžurová ve slušivém světle šedém kabátu.Iva Janžurová ve společnosti dcery Theodory Remundové. Ta si vzala petrolejově zelené šaty a vínové punčochy.Iva Janžurová s dcerou Theodorou Remundovou. Šaty doplnila Theodora zlatým psaníčkem.+ 12 fotek+ 13 fotek

Do kin přichází dokumentární film Janžurka o herecké legendě Ivě Janžurové (83) a na jeho slavnostní premiéře pochopitelně nechyběla kompletní rodina hlavní hrdinky. Herečka do kina dorazila v průhledných šifonových šatech doplněných o pohodlné lodičky na nízkém podpatku a podobný nápad stran obuvi měla také její dcera Sabina Remundová (52), která si k černo-bílé batikovaným šatům vzala černé lodičky s kulatou špičkou. Zpěvačka Marta Kubišová (81) pak k černému outfitu nazula mladistvé tenisky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 09. 2024 11:05

Dokumentární film Janžurka vznikl pod režijní taktovkou Iviny dcery Theodory Remundové (50), což snímku přidalo na autentičnosti a také rodinné atmosféře. Ta ostatně vládla i na premiéře, kde se sešla celá hereččina rodina. Společným jmenovatelem všech přítomných a symbolem ležérnosti se staly pohodlné a stylové boty, které ten večer nazula většina hostů. Ostatně, přesvědčit se můžete v naší fotogalerii.

Iva Janžurová v šifonu a krokodýlích lodičkách

Iva Janžurová přicházela do kina ve splývavém pastelově šedém kabátu, který dokonale ladil s jejími šedivými lodičkami s krokodýlím vzorem. Zrzavá herečka dbá na pohodlí, proto měly lodičky s kulatou špičkou široký podpatek o výšce pouhých pár centimetrů. Lodičky doplnila Iva šedivými matnými punčochami. Do kina přišla s dcerou Theodorou, která oblékla petrolejově zelené šaty, doplněné o vínové punčochy.

Pod kabátem měla Iva Janžurová průhledné šifonové šaty s potiskem šedivým kruhů a doplnila je šedivým koženým psaníčkem tak akorát do ruky. Herečka zaujala také barevnými brýlemi s výraznými obroučkami a korálkovým náhrdelníkem na krku.

Marta Kubišová nazula mladistvé tenisky

Zpěvačka Marta Kubišová (81) oblékla komplet černý outfit sestávající z černé košile s vázačkou u krku a černých capri kalhot. Nedbalou eleganci doplnila pohodlnými černými teniskami s bílou podrážkou a černou koženou kabelkou přes rameno. Zaujala také velkými dioptrickými brýlemi s kulatými rudými obroučkami, které zářily v kontrastu s jejími bílými vlasy.

Sabina Remundová v batikovaných šatech

Dcera Ivy Janžurové, herečka Sabina Remundová, vyvedla do kina obě děti - dceru Adinu a syna Vincenta. Adina oblékla tmavě modré šaty s dlouhým rukávem, doplněné o černé lodičky s kulatou špičkou, Vincent si vystačil s černými kalhotami, černým bomberem a bílým rolákem.

Sabina vyrazila na film o mamince v černo-bílých batikovaných šatech s decentním výstřihem do V. Šaty nepostrádaly dlouhý rukáv a jejich sukně končila tak akorát v délce kolen. Nelichotivá byla ovšem orientace pruhů, které by byly lepší svislé než vodorovné.

Sabina si také neodpustila matné tělové silonky a nazula k nim černé lodičky s kulatou špičkou na nízkém podpatku - podobné, jaké měla její dcera. Outfit to špatný nebyl, ale lichotivě nepůsobil.

Na snímky všech zajímavých outfitů z premiéry filmu Janžurka se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vysmátý spisovatel Patrik Hartl má obavy ze StarDance: Nejvíc se bojím vlastní hysterie a svých blbých keců

Vysmátý spisovatel Patrik Hartl má obavy ze StarDance: Nejvíc se bojím vlastní hysterie a svých blbých keců

Související články

Další články