Módní policie z kolonády ve Varech: Haj se zabalil do závěsu, Smetana překvapila ve sněhulích i dokonale styloví Brzobohatí

Módní policie z kolonády ve Varech: Haj se zabalil do závěsu, Smetana překvapila ve sněhulích i dokonale styloví Brzobohatí
Zdroj: Tomáš Martínek, Pavel Dvořák/eXtra, Profimedia/koláž Lifee
Hudebníci Emma Smetana a Jordan Haj nesmí chybět na žádné pořádně akci, a tou je bezpochyby i karlovarský festival. Do ulic opět vytáhli stylově - černo-růžová kombinace se přehlédnout nedala.Stejně jako další pouliční počin Jordana Haje v podobě výrazného náhrdelníku, džín s trendy širokými nohavicemi a hlavně kabátu, který evokoval retro závěs.Jordan Haj a Emma Smetana v jednom z konzervativnějších outfitů.A tohle byl vrchol, Emma v narůžovělém korzetu a sněhulích. Tohle už ve Varech nikdo netrumfne.+ 32 fotek+ 33 fotek

Šaty dělají člověka nejen na červeném koberci, ale i na karlovarské kolonádě. Pojďme se proto podívat, které ze známých tváří to v ulicích západočeského města při filmovém festivalu nejvíce slušelo. O prvenství se bezesporu ucházejí manželé Brzobohatí, extravagantně vystylovaný hudebník Jordan Haj (35), jeho partnerka Emma Smetana (36) v korzetu a sněhulích i usměvavá "Pamela" Jitka Kocurová (45).

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 07. 2024 05:00

Kdo by toužil potkat některou celebritu pěkně naživo a co nejvíce autenticky, pak by měl nejpozději v těchto dnech vyrazit do Karlových Varů. Jejich ulice jsou jich totiž díky filmovému festivalu plné.

Králové výstřednosti Smetana, Jiráčková, Haj a Jankovič

A zatímco některé se snaží působit co nejvíce nenápadným dojmem, jiné na sebe upozorňují oblečením už z dálky. Jako například zpěvačka a moderátorka Emma Smetana, od níž už jsme asi zvyklí na ledasco. Ovšem model, který zvolila pro středeční odpoledne, i tak překvapil. Na kolonádu vyrazila pouze v jemně růžovém korzetovém bodýčku. Aby jí v karlovarských 15 stupních nebyla zima, doplnila ho vhodně bílými chlupatými sněhulemi. Nejoriginálnější outfit festivalu tak byl na světě.

Příliš pozadu se nedržela ani česká barbie Gabriella Jiráčková (24), která si do ulic vyrazila v nápadně růžových minišatech s takovým výstřihem, že unikl snad jen slepému.

Co se týče výraznosti oblečení, za dámami kupodivu nezaostávali ani pánové. Zejména pak milovník extravagance a partner Emmy Smetana Jordan Haj, který si k bílému vršku a trendy džínám se širokanánskými nohavicemi vzal kabát připomínající závěsy našich babiček. Nechyběly na něm ani nezbytné třásně!

Podobný kousek, tedy rozhodně nezaniknout, se povedl také tanečníkovi Filipu Jankovičovi (39). Ten si v černo-bílém outfitu se vzorem pneumatik traktoru a sandálech s bytelnou podrážkou vykračoval ulicí pěkně v klobouku a s kabelkou.

Zamilované hrdličky Ondřej a Daniela Brzobohatí

Stylem pak rozhodně zaujali i manželé Ondřej (41) a Daniela (45) Brzobohatí. Byť moderátorčin růžový kabátek s černým lemováním tak trochu připomínal župan, nějakým způsobem jí to slušelo. Hudebník zase dokázal obyčejnou bílou košili a přírodně barevné kraťasy nastylovat do ležérního a přitom stále elegantního volnočasového outfitu. Co ale obě hrdličky zdobilo nejvíc, byly vzájemné dotyky a zamilované pohledy, které si za soumraku na kolonádě vyměňovaly.

Titul nejvstřícnější celebrity si z karlovarských ulic odnesla modelka a představitelka naivní Pamely z Účastníků zájezdu Jitka Kocurová. Ať už ji fotografové načapali kdekoliv a v jakékoliv situaci, vždy se ruku v ruce s manželem Tomášem Abrahamem nadšeně usmívala. Skoro to vypadalo, že přítomným nabídne i svou lázeňskou oplatku. A jako modelka to Jitka samozřejmě zvládla i po módní stránce. Do ulic jednou vyrazila v letních květovaných šatech, podruhé v černé sáčku bez rukávů a černých společenských kalhotách.

Na celebrity, které se povedlo načapat v karlovarských ulicích, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Uzlinka z Pelíšků nám prozradila, jak se chystá na roli maminky: Stihnu porodit před čtyřicítkou, říká Silvie Maryško

Související články

Další články