Olga (41): Celý život mám slabost pro čokoládu. Aby manžel pochopil, připravila jsem mu smyslnou oslavu výročí

Skutečné příběhy o sexu: Celý život mám slabost pro čokoládu. Aby manžel pochopil, připravila jsem mu smyslnou oslavu výročí
Zdroj: Freepik

Olga je celý život velkou milovnicí čokolády. Kupuje ji doslova po kilech a není dne, kdy by jednu nesnědla. Asi je na čokoládě závislá. Manžel Jirka si slabost své ženy zamiloval až minulý rok. Olga mu totiž připravila pikantní oslavu výročí svatby.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 28. 07. 2024 19:00

Asi jsem na čokoládě závislá. Radši si místo oběda vezmu do práce tabulku čokolády, rozlámu ji na kostičky a dám do misky. V poledne ji pomalu sním. Opravdu si ji vychutnávám, a když se stane, že mám k obědu něco jiného, moje tělo si stejně o svou dávku čokolády řekne.

Jsem závislá na čokoládě a nestydím se za to

Když jedu nakupovat, nákupní vozík vypadá komicky. Kromě běžných potravin je na vrchu hromada čokoládových tabulek. Přesně deset na týden. Pro mě sedm a pro rodinu zbytek. Nevím, zda to není škodlivé, ale po konzumaci čokolády nemám žádné problémy. Netrpím zácpou, nemám cukrovku a vlastně se cítím skvěle. Jiné sladkosti nemusím. Jen čokoládu. Dokonce ji občas kradu i dětem.

Manžel se mé závislosti směje a přijde mu roztomilá. "Jsi jako malá holka, co musí mít každý den sladkost. A jsi na tom dost zle, když musíš krást čokoládu i svým dětem, to dokáže jen závislák. Včera večer jsem tě viděl, jak jsi byla u nich v pokojíčku," v legraci mě škádlí Jirka. Je to tak. Jsem závislá na čokoládě. Dokonce jsem radši, když od Jirky dostanu kilo čokolády než nějaké šperky. A aby Jirka nepřišel zkrátka, vymyslela jsem pro něj pikantní čokoládové orgie.

Pikantní oslava výročí svatby

Před týdnem jsme měli desáté výročí svatby. Zrodil se mi v hlavě nápad, který jsem chtěla realizovat. Mým záměrem bylo, aby Jirka pochopil, proč mám ráda čokoládu a aby i on k ní získal vztah. Aby mu při pohledu na čokoládu v hlavě běžel výjimečný zážitek. Něco, co bude jen naše. Tajemství. Pikantnost. Nechci, aby se mi Jirka smál. Chci jen změnit jeho pohled na tuto sladkou dobrotu.

A tak jsem zařídila, aby děti byly na víkend u prarodičů, a poslala jsem Jirkovi pozvánku na žhavý čokoládový večer. Odpoledne jsem začala s přípravami. Postavila jsem jídelní stůl doprostřed místnosti a položila na okraj jahody namočené v čokoládě. Měla jsem v plánu si na stůl lehnout nahá, ozdobená pouze čokoládou.

Pak jsem se celá oholila. Prsa jsem si potřela roztavenou čokoládou, stejně jako klín. Moje představa byla, že manžel ze mě lačně čokoládu slíže a pak se smočíme v připravené koupeli, kde bylo připraveno šampaňské, jahody v čokoládě a šlehačka. Máme rohovou vanu, a tak jsem chtěla náš sexuální život zpestřit i aktem ve vaně s použitím silikonových pomocníků.

Pohledy, jejichž význam známe jen já a manžel

Těsně před sedmou jsem si lehla nahá na jídelní stůl. Když Jirka vešel do dveří, díval se na mě a já mu chraplavým hlasem sdělila: "Máš chuť na čokoládu?" A pak už to byla vášeň. Jirka ze mě čokoládu olizoval a ještě na stole jsem zažila první orální orgasmus. Ve vaně jsme strávili několik hodin. Jedli jahody, stříkali na sebe šlehačku a použili všechny připravené pomocníky.

Oslavu výročí svatby jsem považovala za zdařilou. Bolelo mě vše, byli jsme nenasytní a opravdu jsme si udělali hezký večer. A dokonce Jirka od té doby občas pronese, že by si dal čokoládu, a šibalsky na mě mrkne. To byl můj záměr. Udělat ze své slabosti přednost a manželovi ukázat jiný pohled na oblíbenou sladkost. Pohled pro velké kluky. Pikantní zážitek, který nás spojil a trochu rozčeřil nudné vody v dlouhodobém vztahu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články