Pavel (28): Po narození syna mě žena přestala přitahovat. Nebýt vykutálené kamarádky, náš intimní život by vymizel

Skutečné příběhy o sexu: Po narození syna mě žena přestala přitahovat. Nebýt vykutálené kamarádky, náš intimní život by vymizel
Zdroj: Pixabay

Jak je to nádherné říkat – budeme tři! Období těhotenství je jedno z nejkrásnějších v životě každé ženy i muže, ale někdy se stane, že se s příchodem nového človíčka stane ze ženy jenom matka – a na to, že dříve bývala i milenkou, zapomene. Totéž postihlo i Pavlovu manželku.

Šárka Schmidtová
Šárka Schmidtová 21. 10. 2024 17:00

Příchodem třetího se všechno změnilo - láska nás dvou v lásku tří, ale z našeho života zmizel sex a zdá se mi, že navždy. Jak mám svoji ženu, matku našeho syna, probudit, aby se o sebe zase začala starat a byla mi milenkou?

Manželka nabrala v těhotenství 25 kilo

Když moje žena nosila pod srdcem malého človíčka, byla jako královna. Dokázala si to vychutnat, a to ve všech významech toho slova. Nejenže byla šťastná za to, že bude maminkou, ale také patřičně pyšná na to, co pro mě, svého muže, dělá – nosí přece v sobě moje dítě.

A vychutnávala si i všechno, co bylo k snědku. Alibi bylo jednoduché: „Musím jíst za dva!“ Do šatů (těhotenského pytle) se v pohodě vešla, takže výsledkem bylo, že měla před porodem pětadvacet kilo navíc a vypadala jako velryba. Bral jsem to sportovně s tím, že po porodu bude všechno jinak. Sex v té době byl stejně tak nějak zapovězený.

Kamarádka mě přinutila přemýšlet

Pak se nám narodil kluk jako buk a kila nabraná v těhotenství nezmizela. Ba naopak – začala být ještě výraznější. Moje žena se valila světem, navlečená pořád v těhotenském stanu, a poslední, na co jsem v té době myslel, bylo milování… A stejně o něj neměla pražádný zájem...

Přivedla mě k němu až jedna moje dobrá kamarádka, která měla už druhé dítě, o pár týdnu starší, než byl můj syn. A co sex?“ otázala se zvědavě ve chvíli, kdy jsme probraly všechno kolem blinkajících a řvoucích mimin a jaksi nebylo o čem se dál bavit. „Žádný není,“ zněla moje odpověď. „Cože? Proč?“ nestačila se divit. Tak jsem jí začal trpělivě vysvětlovat, co se s mojí ženou děje. Že nemá o sex zájem - a že o něj nestojím, když se na ni podívám, ani já.

Kamarádka argumentovala asi takhle: „Příroda to má dobře zařízené, vezme nám ženám touhu po sexu a přetvoří ji v mateřskou lásku. Vezme nám posedlost libidem a nasměruje naše zájmy k miminku a kojení. A kojení také přináší libé pocity!“ To se mi ani trochu nelíbilo. „Tak libé, že mohou nahradit sex?“ zamračil jsem se. A kamarádka mi odpověděla: „Není trochu problém v partnerovi, který má pocit, že už ho jeho žena nepřitahuje, protože má nějaká ta kila navíc? Je na tobě, abys to změnil!“

Zkouším dát své ženě najevo, že ji stále miluju

Pokusil jsem se nad tím zamyslet. Ano, ta moje květinka, která mě dřív pronásledovala s vyhrnutou sukní dnem i nocí, nemá zájem. Odstrkuje mě a naříká „Nech mě spát“, aby při trochu silnějším vydechnutí miminka vyskočila a už ho držela v náručí. Tak jsem si řekl, že bych mohl někdy s naším klukem spát já. Ať si žena odpočine. A měl bych jí dát najevo svoji lásku. Miluju ji přece pořád stejně, ať už je hubená nebo oplácaná. „Pro začátek stačí nějaké to mazlení a vrnění, uvidíš, že se jí to bude líbit!“ postrčila mě kamarádka.

Došlo mi, že je na mně, abych oprášil naše milování a hrátky, abych vyšel svojí ženě co nejvíc vstříc. Je mi jasné, že to nebude snadné, ale když se zhasne… pak moje láska voní stejně. Voní vlastně mnohem omamněji, voní mlékem, matka mého novorozeného syna.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Andrea Verešová zažila obtěžování i šikanu kvůli vzhledu: V Paříži mi chtěli operativně prodloužit nohy

Andrea Verešová zažila obtěžování i šikanu kvůli vzhledu: V Paříži mi chtěli operativně prodloužit nohy

Související články

Další články