Pavel (39): S manželkou si rádi dopřejeme večeři v restauraci. Jsme v šoku, jaké burany tam občas potkáme

nesouhlas
rozzlobený
uražená ješitnost
Zdroj: Freepik

Pavel s manželkou Dagmarou si rádi zajdou na večeři do restaurace. V poslední době neměli šťastnou ruku při výběru podniku. Pokaždé se nestačili divit, jak se někteří návštěvníci chovají.

Adéla Šťastná
Adéla Šťastná 30. 03. 2025 07:00

„Lásko, oblíkej se, zajedeme si na večeři. Zajistil jsem hlídání pro děti,“ oznámil jsem manželce Dagmar, která okamžitě zaplula do koupelny.

Společná záliba utužuje manželství

Za hodinu manželka stála v obýváku v plném lesku. Perfektní make up, vyžehlené vlasy a na sobě měla šaty s výstřihem, který zvýrazňoval její nové poprsí. Dohodli jsme se, že nám dvě děti stačí. A když už se nebudeme rozmnožovat a kojit, Dagmar si přála modelaci a zvětšení prsou. Splnil jsem jí její přání, i když si myslím, že to bylo zbytečné. Nicméně výsledek mě překvapil. Dagmar se pyšní krásnými silikonovými ňadry o číslo většími oproti původním.

Moje mamka je skvělá. Občas si bere děti na víkend a když zavolám, ráda děti pohlídá i v pracovní dny. Tím máme s Dagmar prostor k tomu, abychom vyrazili do kina nebo na večeři. A právě návštěva zajímavých restaurací je naším koníčkem. Klidně si zajedeme i do sto kilometrů vzdálené restaurace jen pro ten zážitek. Obvykle si dopřejeme degustační menu.

Večeři si dokážeme užít

Jsem rád za svou manželku. Dokáže si jídlo vychutnat a nebojí se, že když si občas dá velkou večeři, že bude hned o několik kil těžší. „Pavli, znáš mě. Druhý den nasadím dietnější jídlo a je to v pohodě,“ směje se na mě pokaždé Dagmar s mastnou pusou nad krvavým steakem od ucha k uchu. Pokaždé mám nutkání si ji vyfotit. Ten pohled mě rajcuje.

Kdyby moje žena jedla jen zeleninové saláty, nebyla by s ní taková zábava. Já jídlo miluji. Miluji dobré jídlo vyrobené z kvalitních surovin a jsem ochoten zaplatit za to i adekvátní cenu. Celkový zážitek mi dotváří i atmosféra v restauraci. A samozřejmě i oblečení. Proto se pokaždé s manželkou hezky ustrojíme a celý večer pojmeme jako malou společenskou událost.

Burani nemají v restauraci co dělat

Když už nechám v restauraci okolo čtyř tisíc za večer, tak si myslím, že hezké oblečení a příjemná atmosféra je základ. Bohužel se nám poslední dobou často stává, že u vedlejšího stolu sedí lidé v roztrhaných džínách a teniskách. Vzhledově naprosto do distingovaného prostředí stylové restaurace nezapadají.

Onehdy jsme byli v restauraci, kde za zaplacený paušál může člověk sníst, co hrdlo ráčí. Muž u vedlejšího stolu byl absolutně nechutný. Objem jídla, který do sebe nasoukal byl šokující. Dokonce si i nahlas krknul, jak byl přejedený. Ani to ho neodradilo od toho, aby si chvíli odpočinul a naložil si na talíř snad desátou hromadu jídla. Nebo se nám stalo, že se v lepší restauraci pár u vedlejšího stolu hlasitě pohádal a došlo i na vulgarismy. Docela nám to pokazilo večer. A to nemluvím o opilém hostu, který se potácel restaurací a srazil číšníka. Holt musíme s manželkou přijmout skutečnost, že lidé jsou čím dál tím větší burani bez úrovně.

Další příběhy ze života →


Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Létající Čestmír po 42 letech: Lukáš Bech nám prozradil, co ho dnes živí

Létající Čestmír po 42 letech: Lukáš Bech nám prozradil, co ho dnes živí

Související články

Další články