Co uvidíte v nových dílech Ulice: Tento týden se nám Vendula bude měnit před očima. Co se s ní děje?

Co se děje s Vendulou? Nyklovi o ní mají starost a babička Vilma se obává ze všech nejvíc
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Miloš je zmatkař, a i když se rozhodne pomoct kamarádovi, nemusí to dopadnout právě dobře.Jak je to s Vítkem a jeho šéfem? Co je ještě oprávněná kritika a co už je bossing?Mikulka se postavil Márovi do cesty a nic dobrého z toho nekouká. Dokáže se Mára vzpamatovat včas, než se objeví opravdu velké problémy? Ředitelka Landová věří, že se jí podaří získat Prokopa, ale není to tak jednoduché... + 1 fotka+ 2 fotky

Někdy ani ta nejlepší vůle nestačí a místo dobrého skutku se brzy začnou vynořovat problémy. Už brzy se o tom přesvědčí nejen Mára, ale i Miloš s Danem. Jednoduché to ale nebudou mít ani Nyklovi, kteří se začnou bát o Vendulu. Ani Vítka Klímu nečekají klidné dny, zvlášť v práci, kde si na něj zasedl šéf. Co všechno uvidíme v Ulici tenhle týden?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 22. 03. 2021 12:00

Někdy je těžké poznat, co je jen přátelské gesto, a co projev náklonnosti. Irena Landová stále doufá, že se dají s Prokopem dohromady, i když ve škole je jeho nadřízenou. Nyní od něj dostane další signály, že mu není tak úplně lhostejná. To je pro ni tím nejúžasnějším dárkem k narozeninám, jaký si jen mohla přát. Má to ale malý háček – všechno je totiž možná trochu jinak, než jak si myslí. Co považuje za projevy Prokopovy náklonnosti a jak si užije svou narozeninovou oslavu? 

S Vendulou se něco děje

Někdy i naši nejbližší mohou mít tajemství, o kterých nemluví, a poznáme to jen podle změny jejich chování. Nyklovi si začnou dělat docela velkou starost o Vendulu, která najednou chodí jako náměsíčná a je v jednom kuse úplně mimo. Vilma Nyklová si je jistá, že tohle není jen tak, a bojí se, že má její vnučka nějaké závažné zdravotní problémy. Vše by tomu nasvědčovalo, dokonce i Vendulino oznámení, že si musí zajít urychleně do lékárny. Jenže když se vrátí, bude ještě hůř… Diagnóza Vilmu Nyklovou pořádně vyděsí. A co na to samotná Vendula? 

Ani chlapi to nemají lehké

Často bychom se divili, kam až může zajít šéf, když není spokojen s výsledky svých podřízených. Někdy může jít o oprávněné připomínky, ale jindy se za hranou nespokojeností skrývá snaha zbavit se těch, kteří mu leží z jakéhokoliv důvodu v žaludku.

Vítek se v práci opravdu snaží, ale rozhodně není z těch, kteří by jen bezhlavě plnili všechny příkazy svých nadřízených. Jenže právě to se ukáže jako největší potíž. Jeho šéf chce totiž výsledky za každou cenu. A tak co nevidět padnou i temné výhrůžky a slova o zbavení se nejslabšího článku týmu… Vítkovi začne hrozit výpověď. Již brzy uvidíme, jak se k tomu postaví.   

Zasloužený trest pro Máru

Mára se rozhodne pomoci Mikulkovi s kšeftem, ve kterém má i vlastní investice. Jenže záhy toho začne hořce litovat. Celá akce se totiž promění v jednu velkou noční můru. Mikulka Máru docela slušně vypeče, takže toho čeká nejen hororová jízda, ale navrch i bezesná noc korunovaná nečekanými nepříjemnostmi. Mára dostane lekci, kterou si bude dlouho pamatovat a málem ho bude stát infarkt. Také Karle už začíná být leccos divné. Mára si ve snaze zabezpečit rodinu podle vlastních představ hodně zahrává.

Zmatky místo pomoci

Čeho všeho jsou schopni naši přátelé ve snaze pomoci nám, i když o to ani trochu nestojíme? Miloš a Dan jsou naprosto rozdílní, jedno ale mají společné. Když se ti, na nichž jim záleží, ocitnou v nesnázích, udělají cokoliv, aby jim pomohli. Bohužel na to jdou po svém, takže nezřídka je výsledek jejich snahy jen přiložením pod kotel. Také tentokrát se vrhnou po hlavě do páchání dobra, aniž by odhadli, jaké následky to může mít…

Zdroje informací: 

TV Nova

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články