Seriálový Lucifer válcuje žebříčky: Jaké je tajemství lechtivých scén Toma Ellise?

Seriálový Lucifer válcuje žebříčky: Jaké je tajemství lechtivých scén Toma Ellise?
Zdroj: Netflix
Americký seriál Lucifer pojednává o pánu pekel, který se doma nudí, a tak vyrazí do Los Angeles, v němž si otevře noční klub Lux.Někdy v Luxu usedne za piano a baví hosty sám. Text každé písně pojednává o Bohu, Ďáblovi či pekle.Lucifer = „světlonoš“. A název jeho baru Lux lze z latiny přeložit jako Mornigstar (Jitřenka). A takto zní i „oficiální“ Luciferovo příjmení.
Tom Ellis nemá s nahotou Lucifera problém. + 6 fotek+ 7 fotek

Tom Ellis a Lucifer, nebo Lucifer a Tom Ellis? Ve skutečnosti je to úplně jedno, neboť po čtyřech řadách a polovině páté se z nich stala jedna a tatáž osoba. Díky herci a atraktivnímu tématu se zařadil mezi 10 nejsledovanějších seriálů současnosti.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 02. 2021 16:00

Zajímá vás, co dělá Satan v Los Angeles? Spolu se svou pomocnicí démonkou Mazikeen vede noční klub Lux a baví se, miluje se se spoustou žen a zase se baví. Dokud nepotká Chloe Decker, místní policejní vyšetřovatelku z oddělení vražd. Brzy se mezi nimi vytvoří hluboké pouto, které je však během Luciferova působení coby policejního poradce podrobeno mnoha zkouškám. Polovina páté řady je již dostupná ke zhlédnutí na Netflixu.

Z Foxu na Netflix

V režii stanice Fox vznikly celkem tři řady seriálu o „lidském” pánu pekel. Je až těžko uvěřitelné, že se s ním chtěli rozloučit kvůli nízké sledovanosti. Kdyby tomu tak skutečně bylo, určitě by se nezvedla tak velká vlna solidarity a podpory. Vznikla dokonce petice Zachraňte Lucifera.

A tehdy se neopakovatelné příležitosti chopil Netflix. Jenomže s začátkem kampaně na podporu dalšího natáčení vznikla také petice od věřících, která požadovala definitivní ukončení produkce. Není přece možné takto okatě propagovat satanismus tím, že se z ďábla udělá úplně normální člověk se smyslem pro spravedlnost a city, které může kdokoli zranit. Naštěstí je nikdo nebral vážně. A když už jsme u ďábla, démonická tvář Toma Ellise byla vytvořena za pomocí digitálních triků. On sám si musel jenom nasadit stahovačku na vlasy a nechat na obličej nakreslit tečky, zbytek se zrodil v počítači.

Bez dubléra

Pokračujeme tím, co stejně každého zajímá nejvíc, tedy zvláště dámskou část publika. Na rozdíl od svých kolegů Tom Ellis nepoužívá při lechtivých scénách dubléry. Svou vypracovanou postavu dává na obdiv velmi často, protože o pikantní okamžiky není v seriálu nouze. Ostatně tvůrcem pořadu je Tom Kapinos, který má na svém kontě i neméně volnomyšlenkářský počin Californication s Davidem Duchovnym v hlavní roli.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tom Ellis (@officialtomellis)

Tom Ellis se ale nenechává zastupovat ani v uměleckých aspektech seriálu. Nedílnou součástí Lucifera je totiž i hudební doprovod, a když někdy ďábelský majitel klubu Lux zasedne za klavír a začne zpívat, vězte, že jde doopravdy o hercův hlas. Na klavír však hraje někdo jiný. Ellis ovládá pouze základy hry na trumpetu.

Kdy skončí Lucifer?

Šestá řada bude podle všeho pro Lucifera tou poslední. I když... tou závěrečnou měla být právě ta aktuální pátá. V televizním světě ale není nic definitivní, zejména pokud se loni stal 9. nejsledovanějším seriálem na všech streamovacích platformách. Pokud skutečně dojde na finále, bude se Tomovi po Luciferovi stýskat. Myslí si totiž, že podruhé už takovou roli nedostane. Bude mu scházet hlavně rozmanitost postavy, která je komická, čestná, citlivá, ale rovněž i neústupná a děsivá.

A na co se můžeme v páté řadě těšit? Ztřeštěná Ella si zřejmě najde chlapa, Lucifer se setká se svým otcem a bratrem Michaelem. Vrátit by se měly i Charlotte a Eve. Nebude chybět ani již v pořadí druhá dámská jízda v podání Chloe, Lindy, Elly a Maze.

Zdroje informací:

Netflix

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Vítejte na návštěvě u manželů Saudkových: Tajuplná vila skrývá nespočet geniálních fotografií, obrazy nahých žen i divokou zahradu

Související články

Další články