Patříte mezi milovníky těstovin a zdravé stravy? Pak přesně pro vás je určený tento recept na bio fusilli s kuřecím masem a cherry rajčátky. Směle do toho!
Příprava této lahůdky je velmi snadná a nezabere vám víc než půl hodiny. Ideální oběd či večeře na dny, kdy opravdu nemáte čas stát u plotny.
Bio fusilli s kuřecím masem a cherry rajčátky
Na 4 porce budete potřebovat: 1 balení bio fusilli 100% cizrna, 1 balení bio fusilli z červené čočky, 300 g kuřecích prsních řízků NP Bio, 3 lžíce olivového oleje NP Bio, 150 g cherry rajčat NP Bio, sůl, pepř, ½ lžičky chilli, 1 hrst čerstvé bazalky, 50 g parmazánu
Příprava: Těstoviny uvařte dle návodu na obalu. Kuře nakrájejte na kostky. V pánvi rozpalte olivový olej a maso na něm začněte opékat. Cherry rajčata omyjte a rozpulte. Přidejte je k masu, osolte a opepřete a dle chuti přidejte chilli. Až bude maso opečené dozlatova, stáhněte pánev z plotny.
Do pánve vsypte uvařené těstoviny, promíchejte spolu s hotovým masem a lístky bazalky. Parmazán nastrouhejte. Těstoviny rozdělte do talířů a zasypte nastrouhaným parmazánem.
Zdroj receptu: Albert