Alexandra (35): Věc, která měla zůstat pod zemí, se dostala na povrch. Už to nikdy nechci zažít

Alexandra (35): Věc, která měla zůstat pod zemí, se dostala na povrch. Už to nikdy nechci zažít
Zdroj: Unsplash

Někdy se dějí věci, pro které nemáme vysvětlení. Alexandra se úplnou náhodou dostala ke křížku, který byl roky zahrabaný v zemi. Byl nabitý negativní energií, která ji málem připravila o život. Musela ho společně s jeho nálezcem znovu zakopat, aby se nestalo neštěstí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 05. 2021 15:00

Od jisté doby vím, že jsou věci, pro které je těžké nalézt racionální vysvětlení. A uvědomila jsem si, že ne každé setkání s tajemnem je bezpečné. Není radno si s ním zahrávat.

Vyrušil nás muž s tajemným křížkem

Už pět let vozím maminku k jednomu léčiteli. Je velmi uznávaný, takže někdy dlouho čekáme, než na nás dojde řada. Jednou za ním během našeho sezení neohlášeně přijel jeho známý, který si potřeboval něco ověřit. Koupil si totiž dům a když se pustil do celkové rekonstrukce, něco během výkopových prací našel.

Jednalo se o malý křížek, který měl očko na uchycení. Muži se natolik zalíbil, že k němu dokoupil řetízek a pověsil si ho doma na zeď. Jenže v domě se od té chvíle začaly dít divné věci. Muž viděl mrtvé lidi a v noci nemohl spát. Začali se s ženou hádat. Proto se rozhodl, že křížek vezme ukázat léčiteli. Ten, když ho vzal do ruky, měl hned jasno.

,,Kde jsi ten kříž našel?“ zeptal se ho. ,,V zemi, byl zakopaný kousek od mého domu,“ odpověděl muž. ,,Ten křížek je silně nabitý negativní energií. Raději ho vrať tam, kdes ho našel. Tam je totiž jeho místo,“ doporučil mu léčitel. Mně to nedalo a když muž odcházel, vyběhla jsem za ním. ,,Dobrý den, mohla bych se na ten křížek podívat?“ zeptala jsem se nesměle.

Křížek mi popálil ruku

Natáhla jsem ruku a on mi křížek opatrně vložil do dlaně. Jakmile se dotkl kůže, vykřikla jsem. Ten studený kov mě začal neuvěřitelně pálit. Měla jsem pocit, že mi ruka snad uhoří. Když jsem pohlédla na dlaň, zůstal mi tam vypálený otisk křížku. V první chvíli jsem to brala jako žert.

To jsem ještě netušila, co bude následovat. Pří cestě domů jsem se cítila jinak. Jako bych byla v cizím těle. Zaparkovala jsem auto a šla domů. Sotva jsem vyšla z garáže, udělalo se mi úzko. Nemohla jsem se pořádně pohnout, všechno kolem mě zčernalo. V tom stavu jsem před sebou uviděla muže.

Byl mrtvý, to jsem poznala hned. Na krku mu visel onen křížek a rukou si na něj sahal. Pak jsem se vrátila zpět do normálního stavu. Zděšená jsem šla domů a vyčerpaně padla na sedačku. Kolem mě se rozhostil podivný šum. Rozhodla jsem se, že se naložím do vany, abych se dala trochu dokupy.

Museli jsme ho znovu zahrabat

Ponořila jsem se do vody a nechala mysl odpočívat. Pak se to stalo! Někdo mě začal tlačit pod vodu. Bránila jsem se ze všech sil a snažila se vystrčit hlavu. Vtom mě začala pálit ruka, kde jsem měla otisk křížku. Netuším, jak dlouho to trvalo, ale asi dlouho, protože mi docházel kyslík. Pak tlak povolil.

Hbitě jsem vylezla z vany, převlékla se a jela k léčiteli. Nutně jsem potřebovala najít toho muže s křížkem. Léčitel mi doporučil, abych muže donutila křížek znovu pohřbít. Hned jsem se za ním vydala. Nejprve mi moc nevěřil, ale nakonec se nechal přesvědčit. Společně jsme křížek zahrabali. Otisk mi postupně začal blednout a dneska už je vše při starém.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Moderátorka Markéta Fialová trpí poruchou krvetvorby: V osmnácti jsem zjistila, že tady za týden nemusím být

Související články

Další články