Zbyl vám po obědě kus pečeného lososa a nevíte co s ním? Rychlá rybí pomazánka by mohla být tím správným řešením.
Nejenže díky ní zužitkujete zbytky z kuchyně, ale ještě si náramně pochutnáte. Její příprava vám nezabere víc než dvacet minut a je velmi snadná.
Rychlá rybí pomazánka ze zbytků pečeného lososa
Na 4 porce budete potřebovat: 200 g zbylého pečeného lososa, 200 g žervé NP Healthy life, ½ citronu NP Bio, sůl, pepř, 1 Mlynářskou žitnou veku z Albertova pekařství, 1 jarní cibulku
Příprava: Zbavte 200 g upečeného lososa kůže a v misce ho rozmačkejte vidličkou. Přidejte 200 g žervé, vymačkanou šťávu z ½ citronu, špetku čerstvě namleté soli a pepře a důkladně promíchejte.
Mlynářskou veku nakrájejte na plátky, orestujte nasucho na pánvi a potřete pomazánkou, nakonec posypte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.
Zdroj receptu: Albert